vloženo na přání...MIŠ MAŠ
16. 9. 2010
Miš maš na špagety
- Do velké pánve (nejlépe Woku) dáme smažit do hněda na plátky česneku 5 i více stroužků, a na kroužky cibuli 2 velké
- 1/2 kg sekané vepřové osmažit taky skoro do hněda (přidat k česneku a cibuli zhruba v půlce smažení)
- pak : 2 pol. lžíce provensálského koření, pepř, sůl, sojovou omáčku tak 3pol. lžíce a pár kapek worčestru. Vše posmažit. Lze dodat i kapku koření číny. Lehce podlít vodou a krátce podusit. Pak nalít kečup - skoro celou flašku a ohřát.
Na špagety naservírované na talíři nalejeme miš maš a posypeme vydatně strouhaným tvrdým sýrem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář